Anasayfa » Türkiye’de 2. El Elektrikli Araçlarda En Çok Hangi Modeller Satılıyor?

Türkiye’de 2. El Elektrikli Araçlarda En Çok Hangi Modeller Satılıyor?

by Autocom
0 yorum

Türkiye’de elektrikli araç pazarı hızla büyümekte olup, 2. el elektrikli araçlara olan talep de artmaktadır. En çok satılan 2. el elektrikli araçlar, güncel pazardaki talep ve popülariteye bağlı olarak değişebilir.

Türkiye Pazarında Popüler Elektrikli Araç Markaları

  • Renault Zoe: Türkiye’de elektrikli araçların 2. el pazarda en çok tercih edilen modellerinden biri Renault Zoe’dir. Uygun fiyatı, pratik kullanımı ve Renault markasının güvenilirliğiyle tercih edilmektedir.
  • Nissan Leaf: Nissan Leaf, dünya genelinde olduğu gibi Türkiye’de de popüler bir 2. el elektrikli araçtır. Uzun geçmişi ve geniş bir kullanıcı kitlesi ile ikinci el pazarda talep görmektedir.
  • BMW i3: BMW i3, premium bir elektrikli araç olduğu için Türkiye’deki 2. el pazarda da popülerdir. Benzersiz tasarımı ve BMW’nin performans özellikleriyle tercih edilen bir seçenektir.
  • Hyundai Ioniq Electric: Hyundai Ioniq Electric, Türkiye’de 2. el elektrikli araç pazarında talep gören bir diğer modeldir. İyi bir menzile ve pratik kullanıma sahip olmasıyla tercih edilmektedir.
  • Tesla Model S ve Model X: Tesla markası, Türkiye’de de popülerdir ve Tesla Model S ve Model X gibi modelleri ikinci el pazarda talep görmektedir. Ancak Tesla’nın 2. el araçları genellikle daha yüksek fiyatlara satılmaktadır.

Bu listedeki araçlar, Türkiye’deki 2. el elektrikli araç pazarında genel olarak popüler olan modellerdir. Ancak 2. el pazarda mevcut araçların çeşitliliği ve talep değişiklikleri nedeniyle liste zamanla değişebilir.

Bunlara göz atmak isteyebilirsiniz

Autocom Logo

Otomotiv sektörüyle ilgili en güncel haberlerin yer aldığı blog sayfamıza hoşgeldiniz.

Burada güncel pazar analizleri ve güncel piyasa bilgilerinin yanında taşıtlarla ilgili uzman ekibimizce yaptığımız tüm incelemeleri bulabilirsiniz.

Copyright © Autorola Türkiye Tüm Hakları Saklıdır. Belirtilen ticari markalar ve markalar, ilgili sahiplerine aittir.