Anasayfa » Cumhuriyetin 100. Yılında Geleceğimize Hep Birlikte Sahip Çıkıyoruz!

Cumhuriyetin 100. Yılında Geleceğimize Hep Birlikte Sahip Çıkıyoruz!

by Autocom
0 yorum

Autocom olarak, bu özel yılda ülkemize karşı duyduğumuz sorumluluğumuz, çevremize olan sevgimiz ile yıl sonuna kadar sattığımız her bir araç için TEMA Vakfı’na 100. Yıl Ormanı’na 1 fidan tohumu ekiyoruz. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılına saygıyla duruşumuzun bir parçası ve aynı zamanda doğamızın ve geleceğimizin korunmasına olan taahhüdümüzün bir göstergesidir.

Bağışımızın Özel Anlamı

Cumhuriyetimizin 100. yılı, sadece bir yılın sonunu değil, aynı zamanda bir yüzyılın başlangıcını temsil ediyor. Bu özel yılda, şirketimiz olarak, geleceğimize ve doğamıza olan sorumluluğumuzu bir kez daha vurgulamak istedik. TEMA Vakfı’na yaptığımız bağış, bu sorumluluğun bir ifadesidir. Toprağımızın, su kaynaklarımızın ve ormanlarımızın sürdürülebilirliğini koruma taahhüdümüzün bir yansımasıdır. Toplumun her kesimini daha fazla sorumluluk almaya ve geleceği şekillendirmeye davet ediyoruz. Şirketimiz olarak, bu çağrıya yanıt vererek TEMA Vakfı’na fidan bağışımızla birlikte, sürdürülebilirliğin ve doğanın korunmasının önemini vurguluyoruz. Siz de bu özel yılda çevremizi ve doğal kaynaklarımızı korumak için adım atabilirsiniz. Gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakmak hepimizin sorumluluğudur.

Sürdürülebilir Geleceğe İnanıyoruz

Şirketimiz, sadece bugünü değil, geleceği de düşünerek hareket ediyor. Sürdürülebilirlik ilkelerine olan bağlılığımız ile, iş yapma biçimimizin temel bir parçası olarak TEMA Vakfı’na yaptığımız bağış, bu ilkeleri destekleme ve gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakmak amacıyla yapılmıştır.

Autocom Kimdir?

Autocom, Autorola Grup’un bir iştirakidir. Autorola Grup’un “Car Selling Service” iş modelinden yola çıkarak bireysel müşterilerine hizmet sunacak şekilde tasarlanan, hızlı ve güvenli ortamda aracını en doğru ve en güncel fiyata satmak ya da ikinci el araç almak isteyenlerin platformudur.

2020 yılında hayata geçirilen Autocom; Autorola Grup’un yapay zekâ, makine öğrenmesi ve akıllı verinin birleşmesiyle oluşan yeni nesil araç fiyatlama yazılımı Indicata ile anlık pazar analizi yaparak satmak veya takas etmek istediğiniz aracınız için en doğru fiyatlandırmayı yapar. Sertifikalı satın alım noktalarında deneyimli kadrosu ile yapılan ekspertiz işleminden sonra, bireysel müşteri ile fiyatta mutabık kalınması durumunda, saatler içerisinde araç bedelini müşteri hesabına aktarıp, eş zamanlı olarak devir tescil işlemlerini gerçekleştirmektedir. Aynı zamanda dijital showroomunda yine deneyimli kadrosu ile ekspertizi yapılmış, temizlenmiş ikinci el araçları da araç almak isteyen bireysel müşterilerine en güzel şekilde sunmaktadır.

Autocom, hakkında daha fazla bilgi almak için web sitemizi inceleyebilirsiniz.

Bunlara göz atmak isteyebilirsiniz

Autocom Logo

Otomotiv sektörüyle ilgili en güncel haberlerin yer aldığı blog sayfamıza hoşgeldiniz.

Burada güncel pazar analizleri ve güncel piyasa bilgilerinin yanında taşıtlarla ilgili uzman ekibimizce yaptığımız tüm incelemeleri bulabilirsiniz.

Copyright © Autorola Türkiye Tüm Hakları Saklıdır. Belirtilen ticari markalar ve markalar, ilgili sahiplerine aittir.